הקצבייה הידועה מהגליל העליון, ״נתח קצבים״ הגיעה לשרון ופתחה את סניפה השלישי – במתחם רוגובין פדרמן בנתניה.

״נתח קצבים״ הינו עסק משפחתי של שלושה דורות, הסב שהתחיל את העסקים המשפחתיים, הנחיל והשריש זאת אצל בנו ושני נכדיו ויחד הפכו לאימפריית בשרים צפונית, אליה מגיעים במיוחד מכל רחבי הארץ.

יניב פחימה הנכד, מנהל בפועל ומחזיק בבעלות ״נתח קצבים״ יחד עם אחיו ואביו, נולד למשפחה בעלת ניסיון וידע של כ-80 שנה בתחום הקמעונאות, האירוח והבישול. המשפחה, שהחלה את דרכה כבעלת רשת סופרמרקטים ידועה בגליל, נכנסה לתחום האירועים כבעלת אולמות, ולאחר רכישת הידע בתחום ההסעדה, החליטה לפתוח מפעל לייצור בשרים ואת קצביית ״נתח קצבים״. 

הקצבייה, מתמחה בייצור ויישון בשרים, ומציעה את מגוון הבשרים המובחרים ביותר, במחירים אטרקטיביים. הקונים בקצבייה, יזכו ליהנות מייעוץ אישי ומקצועי בבחירת הבשרים, ולקבל המלצות על מתכונים, מה שהופך את חוויית הקנייה לייחודית ומהנה.

לצד הבשרים המובחרים (כדוגמא: נתחי אנטריקוט, פילה, בשר טלה, בשר עגל, עופות, בשרים מיושנים, התמחות בהכנת נקניקיות בסוגים שונים ומגוונים) תציע גם הקצבייה מחלקות כגון: תבלינים, אלכוהול ועוד. 

המקום כשר בהשגחת הרבנות נתניה.

שתפו ברשת:

שיתוף ב facebook
Facebook
שיתוף ב linkedin
LinkedIn
שיתוף ב whatsapp
WhatsApp
שיתוף ב email
Email


ימים א'-ה' - 09:00-21:30

יום ו׳ - 09:00- 14:30

שבת - 10:00-22:00